EN NL FR DE IT ES 

20% KORTING MET PROMOCODE : HAPPY20

Waarom Fit & Shape?

Ons Fit & Shape product is een natuurlijke proteïne voor een lang verzadigd gevoel. Bye bye sugar cravings! Gebruik ze als basis voor een super voedzaam tussendoortje of snel ontbijt

CUSTOMERS REVIEW

“I FEEL FITTER AND LESS TIRED”
Silke
Silke - 20 jaar

ik ga automatisch minder snacken als ik met voeding bezig ben. Het is een handige snack om te gebruiken in een smoothie. Als ik het in de ochtend gebruik heb ik het gevoel dat ik tot de middag kan doorgaan zonder iets te moeten eten.

Judith
Judith - 20 jaar

Langer verzadigd gevoel en een goede manier om meer eiwitten binnen te krijgen. Geeft geen opgeblazen gevoel zoals andere proteïne shakes wel eens kunnen doen.

Louise
Louise - 21 jaar

Ik voel mij verzadigd na het innemen van de shake en dit gedurende een voldoende lange periode waardoor ik minder snak naar een tussendoortje.

Karlijn
Karlijn - 26 jaar

Ik vind het een ideale versterking van mijn ontbijt. Het geeft me eens verzadigend gevoel tot de middag. Na twee weken Be So Happy te hebben gebruikt voel ik mij fitter en minder vermoeid.

MADE WITH THE GOOD STUFF

First things first. In ons geval is dat beginnen met de allerbeste grondstoffen. We werken samen met verschillende experts op het gebied van voeding, die ons helpen om die grondstoffen te vinden. Om zeker te weten dat het goed zit met de kwaliteit daarvan, gaan onze experts zelf naar de landen in Zuid-Amerika, Afrika en Azië waar een deel de grondstoffen vandaan komen. Door samen te werken met de lokale landbouwverenigingen waar de boeren bij aangesloten zijn, zorgen we voor goede werk- en leefomstandigheden van de mensen van wie we producten afnemen.

farm
BYE BYE SUGAR CRAVINGS

BYE BYE SUGAR CRAVINGS

Doordat je met onze producten eiwitten en vezels binnenkrijgt in de juiste verhoudingen, voel je je langer verzadigd en kom je minder snel in de verleiding om te gaan snoepen. Zo voel je je goed, blijf je op een gezond gewicht en zie je er op je allermooist uit. Wat wil je nog meer?

VEGAN

VEGAN

We geloven dat minder/ geen dierlijke producten eten beter is voor het milieu. Onze Fit & Shakes zijn 100% plantaardig.

GMO/SOY/GLUTEN FREE

GMO/SOY/GLUTEN FREE

Hey, don’t worry. Onze producten zijn Gluten-vrij, Soja-vrij en GMO-vrij.

IMPORTED NUTRIENTS

TYPE OF PROTEIN

Voor onze Fit & Shape proteïne gebruiken we proteïne uit erwten. Helemaal plant based dus. Die erwtenproteïne is een ‘complete proteïne’. Dat betekent dat het alle negen essentiële aminozuren bevat: belangrijk voor de opbouw van je lichaamscellen en het gezond houden van je huid, haar en nagels. Beauty from the inside, baby!

LESS CALORIES

Onze Fit & Shape proteïne zijn helemaal afgestemd op wat je lichaam nodig heeft en bevatten minder calorieën dan andere proteïnepoeders die je misschien kent.

EASY TO USE

EASY TO USE

De makkelijkste manier: schenk 300 ml plantaardige melk, vruchtensap of water in een beker of blender, voeg hier twee schepjes poeder aan toe en shake of blend goed.

Search our store