EN NL FR DE IT ES 

20% KORTING MET PROMOCODE : HAPPY20

FAQ


PRODUCT

 • Hoeveel calorieën bevat een shake?

Voor de Fit & Shape, de op erwtenproteïne gebaseerde shake, bedraagt de aanbevolen hoeveelheid poeder per serving 30 gram. Dit komt neer op 106 calorieën per shake.

In de Meal Replacement Shakes van Be So Happy wordt melkeiwit gebruikt. De aanbevolen hoeveelheid poeder per serving bedraagt 35 gram. Dit komt neer op 130 calorieën per shake. 

 • Welke shake past het beste bij mij? De Fit & Shape of de Meal Replacement Shake?

Fit & Shape shakes bevatten een hoge hoeveelheid erwteneiwitisolaat. Daarnaast ook belangrijke stoffen zoals tarwegras, gerstegras, spirulina en chlorella. Je kunt deze shake nemen als een super voedzaam tussendoortje of ontbijt. Zo krijg je op een gemakkelijke manier alle voedingstoffen binnen.

Onze Meal Replacement Shakes bevatten alle voedingsstoffen die jouw lichaam nodig heeft en kunnen hierdoor ideaal een maaltijd vervangen. De shakes zijn laag in suiker en calorieën. Je kunt deze shake gebruiken om gewichtsbeheersing of gewichtsverlies te ondersteunen.

 • Mag je het product gebruiken met borstvoeding of als je zwanger bent?

Er is nog niet voldoende onderzoek gedaan naar de invloed van onze producten op je ongeboren kindje. Je kunt daarom het beste met je arts of verloskundige overleggen of je het product kunt gebruiken. Ditzelfde geldt voor borstvoeding in verband met onze producten.

 • Mag je dit product gebruiken bij medicatie? 

Als leverancier van voedingssupplementen zijn wij niet medisch onderlegd en kunnen je daarom helaas geen informatie verstrekken over de combinatie van dit product met medicijnen. Wij raden je aan om dit met jouw (huis)arts te overleggen.

 • Kunnen de shakes gebruikt worden als maaltijdvervangers?

De Fit & Shake poeders zijn op zichzelf niet bedoeld als maaltijdvervanger. Ze zijn perfect als snack of als voedzaam tussendoortje. Je kunt er voor kiezen om er fruit zoals banaan aan toe te voegen. De Fit & Shape kan op deze manier dienen als ontbijt of lunch. Bij de rubriek ‘recepten’ kun je nog enkele leuke ideeën opdoen.

Ben je op zoek naar een maaltijdvervangende shake? Bekijk dan onze Meal Replacement Shakes. 

 • Op welk moment/momenten neem ik best een shake? 

De Fit & Shape shakes kunnen het best genomen worden als tussendoortje om zo een lang verzadigd gevoel te krijgen. Hierdoor kom je minder snel in de verleiding om te gaan snoepen.

Wij adviseren de Meal Replacement Shakes als vervanging voor ontbijt en lunch.

 • Waarom wordt er erwtenproteïne gebruikt in de Fit & Shape shakes? 

Voor onze Fit & Shape proteïne gebruiken we proteïne uit erwten. Helemaal plant based en dus geschikt voor vegetariërs en veganisten. De erwtenproteïne is een ‘complete proteïne’. Dat betekent dat het alle negen essentiële aminozuren bevat: belangrijk voor de opbouw van je lichaamscellen en het gezond houden van je huid, haar en nagels. Beauty from the inside, baby!

 • Is het product voor sporters geschikt? 

Ja, zeker. Je kunt als sporter de Fit & Shape shakes als tussendoortje nemen om voor extra eiwit in je voeding te zorgen. De Meal Replacement Shakes kunnen gewichtsbeheersing of gewichtsverlies ondersteunen en zijn rijk aan proteïne. 

 • Waarom heeft je lichaam eiwitten nodig? 

Elke cel in je lichaam bevat eiwit. Dus ook de spiercellen, cellen van organen, het zenuwstelsel en van de botten. Dagelijks word eiwit afgebroken. We hebben dus ook dagelijks weer nieuw eiwit nodig om de eiwitbalans op peil te houden. 


BESTELLEN & BETALEN

 • Waar kan ik een kortingscode invoeren?

Wanneer je een bestelling doet, kun je in de eerste stap van het afreken-proces een kortingscode invoeren. De invoerbalk vind je aan de rechterkant bij het invullen van je contactgegevens.

 • Ik heb nog geen bevestigingsmail ontvangen, wat nu?

Het zou kunnen zijn dat de bevestigingsmail in de ongewenste e-mailfolder is beland of dat er een vertraging is tussen je bestelling en het sturen van de e-mail. Heb je een uur na het doen van je bestelling niets ontvangen? Neem dan contact met ons op.

 • Zijn jullie producten ook in winkels te koop?

Be So Happy heeft bewust de tussenhandel uitgeschakeld. Hierdoor kunnen we onze producten voor een voordelige prijs verkopen aan een hoge kwaliteit.

 • Het lukt mij niet om een bestelling te plaatsen, wat nu?

Je kunt het beste even telefonisch contact opnemen met onze klantenservice. Wij zitten voor je klaar om jou verder te helpen!

 • Wat zijn de betaalmogelijkheden?

Wij accepteren bijna alle gangbare betaalmethoden, waaronder betalingen via iDeal, Bancontact, KBC/CBC, PayPal en Creditcard.

VERZENDING & LEVERING

 • Hoe kan ik de levering van mijn product volgen?

Zodra je bestelling is gemaakt ontvang je een mail van ons met je Track & Trace code. Op die manier kun je jouw bestelling online volgen.

 • Wat is de levertijd?

De bestelling zal binnen de 1 tot 2 (werk)dagen voor jouw deur verschijnen.

 • Wat zijn de verzendkosten?

Bij een levering boven de 50 euro is de verzending gratis. Onderstaande tabel toont de verzendingskosten binnen Europa, indien de levering onder de 50 euro bedraagt.

Nederland

4,95 EUR

België

5,95 EUR

Luxemburg

7,95 EUR

Overige landen Europa

7,95 EUR

 • Hoe kan ik mijn bezorgadres veranderen? 

Bij het invoeren van je contactgegevens in het afrekenproces kun je een afleveradres invoeren. In de volgende stap van het afrekenproces kun je dit adres eventueel nog wijzigen. Mocht je na het doen van je bestelling nog een wijziging willen doorvoeren, neem dan z.s.m. contact op met onze klantenservice.

 • Kan ik mijn pakket laten leveren op een alternatief adres? 

Dat kan! Vul bij je contactgegevens het adres in waar je je producten wilt laten leveren. Dit mag dus afwijken van je normale adres. 


RETOUREN

 • Kan ik mijn producten retourneren/ruilen en onder welke voorwaarden?

Ben je niet tevreden over je bestelling? Jammer, maar geen enkel probleem om deze te retourneren. Bij Be So Happy heb je altijd de mogelijkheid je bestelling terug te sturen binnen 14 dagen na ontvangst. Stuur je retourzending naar onderstaand adres: 

Be So Happy 

Antwoordnummer 1322

2000 VD Haarlem

We vragen je tijdens de bedenktijd zorgvuldig om te gaan met het product. Geopende verpakkingen waarbij de verzegeling is verbroken (de sluiting van de verpakking) kunnen we vanuit gezondheidsbescherming niet terugnemen. In het onwaarschijnlijke geval van een gebrek ontvang je uiteraard een vervangend product of heb je recht op teruggave van het betaalde bedrag.

 • Krijg ik het volledige bedrag teruggestort? 

Als je het pakket al hebt betaald, dan krijg je je geld zo snel mogelijk weer terug maar in ieder geval binnen 14 dagen na ontbinding. Zodra wij het product retour hebben ontvangen of is aangetoond dat het product is teruggestuurd, zullen wij het geld naar je terugstorten. Je ontvangt altijd per e-mail een bevestiging. 


OVER BE SO HAPPY

 • Waarom heten jullie Be So Happy? 

Jou helpen om de beste versie van jezelf te zijn, is wat we het allerliefste doen. Om dat doel te bereiken, is het vooral belangrijk dat je goed voor jezelf zorgt. 

Zo voel je je zelfverzekerd, fit en zie je er op je mooist uit. En wie wordt daar nu niet gelukkig van?

 • Ik wens graag een samenwerking te hebben met jullie, hoe kan ik jullie bereiken? 

Je kan contact opnemen met het Be So Happy Team door een mailtje te sturen naar hello@besohappy.com. Een spoedig antwoord is gegarandeerd.

Search our store