EN NL FR DE IT ES 

GRATIS LEVERING VOOR ALLE BESTELLINGEN!

Strawberry Cheesecake with Berry Nice

Zin in kwarktaart maar ook zin om je aan je goede voornemens te houden? Dan is dit recept geknipt voor jou.

Ingrediënten:

    • 100 gr walnoten
    • 2 el havermout
    • 160 gr Medjool dadels (ontpit en in stukjes)
    • 1 tl speculaaskruiden (optioneel)
    • Snufje zeezout
    • 250 gr magere kwark
    • 150 gr frambozen
    • 30 gr honing
    • 2 gram geconcentreerde agar-agar poeder
    • 1 spoon Be So Happy Berry Nice

Extra:

  • Springvorm van 15 cm doorsnede
  • Bakpapier
  • Gojibessen en/of kokosvlokken als topping

Bereiding

1. Bekleed de bodem van de springvorm met bakpapier en zet de vorm vast. Knip de uitstekende randjes weg met een schaar. Maal de walnoten en het havermout in een keukenmachine fijn en voeg dan beetje voor beetje de dadels toe. Doe dit tot je een stevig deeg hebt met hier en daar een stukje noot.

2. Voeg de Berry Nice, zeezout en speculaaskruiden toe en meng nog even kort.

3. Verdeel het deeg over de bodem van de springvorm en druk goed aan met de achterkant van een natgemaakte lepel. Zet in de koelkast om op te stijven.

4. Meng in een blender of keukenmachine de kwark, frambozen en vanille tot een romige consistentie. Roer de agar-agar door het mengsel van de vulling. Giet de vulling in de springvorm en laat minimaal 2 uur in de koelkast opstijven. Garneer met de gojibessen en/of kokosvlokken.

Meer recepten

Doorzoek onze webshop