EN NL FR DE IT ES 

20% KORTING + GRATIS SHAKER MET JE EERSTE SHAKE

Crunchy Bar with Chocolate Bandit

Heerlijk tussendoortje voor de chocoladeliefhebbers! Maak onze Crunchy Bars extra luxe door ze in een stukje bakpapier te verpakken en dicht te binden met keukentouw of mooi lint. Perfect voor onderweg, maar ook heel leuk om cadeau te doen.

Ingrediënten:

  • 150 gr pure chocolade
  • 5 el kokosolie
  • 1 el vloeibare honing
  • 100 gr krokante muesli
  • 1 spoon Be So Happy Chocolate Bandit
  • Extra: bakblik met een doorsnede van 26 cm en bakpapier

Nodig: een bakblik met een doorsnede van 26 cm en bakpapier.

Bereiding

1. Hak de chocolade in stukjes en smelt samen met de kokosolie en honing in een steelpan op laag vuur. Neem de pan van het vuur en roer de muesli en Chocolate Bandit erdoor.

2. Schep het chocolade-mueslimengsel in een met bakpapier bekleed bakblik. Druk het stevig aan en laat tenminste 4 uur in de koelkast opstijven.

3. Stort de chocolade-mueslikoek voorzichtig uit op een snijplank en snijd in 8-10 repen. Bewaar de repen maximaal 3 dagen tussen bakpapier in een luchtdichte bak in de koelkast.

More Posts

Search our store